пʼятниця, 26 липня 2013 14:43

Корнацький і Парубій: Влада стягує "Беркут" в Первомайск

Корнацький і Парубій: Влада стягує "Беркут" в Первомайск
Фото: kiyany.obozrevatel.com

Влада Первомайска почала масово стягувати до міста спецпідрозділи міліції "Беркут".

О 17.00 під стінами райвідділу запланований мітинг проти міліцейського свавілля.

Про це повідомив Аркадій Корнацький на своїй сторінці у Facebook. Також цю інформацію в коментарі Gazeta.ua підтвердив народний депутат від "Батьківщини" Андрій Парубій, який зараз перебуває у Первомайську.

За Корнацького, вже зараз на території райвідділу в Первомайску знаходяться 50 екіпірованих "беркутівців". Також автобуси з беркутом продовжують рухатися в сторону Первомайска.

"Міліція планує стягти до міста 250 спецназівців. За попередньою інформацією вони рухаються з Одеси та Миколаєва", - повідомив Корнацький на своїй сторінці в соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Врадіївка показала всю гниль системи" - Парубій

Нардеп Парубій в телефонній розмові розказав, що мітингувальники вимагатимуть розібратися із причетними до подій у Чаусово-2.

"На 17.00 місцева громада збирає великий мітинг, бо до сьогодні фактично не покарані ті люди, ті бандити, які розстрілювали мирних людей в Чаусово і жодних дій по місцевій міліції не прийнято. Якщо у Врадіївці були відсторонені хоч якісь чиновники, то тут ця справа просто спускається на гальма. Ці бандити, які розстрілювали мирних селян в Чаусово з бойовою зброєю не є затримані і місцева громада збирається біля райвідділу міліції щоб висловити своє обурення", - зазначив нардеп.

"Близько півгодини тому стало відомо, що зтягуються підрозділи "Беркуту", і що вже приїхав один автобус повний "Беркуту"", - додав Парубій.

Парубій також повідомив, що ця інформація ще буде ним перевірятися.

 

Зараз ви читаєте новину «Корнацький і Парубій: Влада стягує "Беркут" в Первомайск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути