середа, 24 липня 2013 17:41

На директора громадської організації склали протокол за акцію під Адміністрацією Януковича

На директора громадської організації склали протокол за акцію під Адміністрацією Януковича
Фото: dt.ua

Правоохоронці склали адміністративний протокол стосовно виконавчого директора представництва організації "Transparency International Україна" Олексія Хмари за організацію та проведення акції біля адміністрації президента України.

В прес-релізі "Transparency International Україна" зазначається, що в середу вдень під адміністрацією глави держави пройшла мирна театралізована акція "Пробий стіну бюрократії", яку проводили ця організація і Антикорупційна рада України. Звернення і звіт громадського моніторингу антикорупційної державної програми були передані представнику адміністрації президента.

Активісти повідомили, що після завершення акції представник державної виконавчої служби Печерського району Києва повідомив, що проводити акцію громадські активісти не мали права, оскільки в Україні діє рішення суду про заборону до кінця року проводити мирні зібрання на вул. Банкова і Лютеранська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепа Капліна кличуть до суду за акцію на Майдані Незалежності

Правоохоронні органи склали адмінпротокол на виконавчого директора "Transparency International Україна" Хмару як організатора мирної акції.

"Ми, Transparency International Україна, хотіли привернути увагу адміністрації президента до недієздатною державної антикорупційної політики, а фактично показали недосконалість правоохоронної системи. Якщо це і є ціна донесення правди про справжній стан справ у державі, то ТI-Україна готова цю ціну заплатити", - прокоментував цю подію сам Хмара.

Зараз ви читаєте новину «На директора громадської організації склали протокол за акцію під Адміністрацією Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути