понеділок, 05 вересня 2016 20:05

Корчинський пояснив, чому влада ігнорувала співпрацю "Інтера" з агресором

Корчинський пояснив, чому влада ігнорувала співпрацю "Інтера" з агресором
patrioty.org.ua

Українська влада закривала очі на співпрацю телеканалу "Інтер" з агресором через власну політичну та комерційну вигоди.

Про це сказав політик Дмитро Корчинський у коментарі Gazeta.ua.

"Є багато причин, чому наша влада закривала очі на співпрацю "Інтера" з агресором. Політичні причини - під час голосування за важливі законопроекти не завжди вистачає голосів коаліції. Президент може спиратися на підтримку "Опоблоку". Також між ними можуть бути комерційні зв'язки. Справа не тільки в "Інтері". В Україні не було очистки від кремлівської агентури - канал "Україна", холдинг "Вєсті" - усі працюють. Соратники Путіна володіють третиною обленерго. Вірогідно у цьому влада знаходить свою вигоду. Але основна причина - немає волі до боротьби", - каже він.

Працівники "Інтеру" самі підпалили будівлю, щоб знищити важливі документи, вважає Корчинський.

"Ми притримуємось думки, що працівники "Інтера" самі підпалили офіс. Так роблять з себе жертву. Хочуть викликати репресії проти українських патріотів. Імовірно також, щоб знищити документи, які могли б фігурувати під час розслідування. А так вибачте: документи згоріли. Тепер влада змушена буде почати тиск проти власників телеканалу і серйозні розслідування по роботі "Інтеру". Якщо блокада каналу триватиме досить довго, він припинить роботу по технічним причинам", - переконаний політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У посольстві США відреагували на підпал "Інтера"

Нагадаємо, редакцію програми новин "Подробиці" на телеканалі "Інтер" підпалили невідомі 4 вересня. На стіні біля входу до будівлі залишили напис "Інтер" - агент Кремля". Кілька працівників компанії отруїлися чадним газом, одна жінка зламала ногу. Радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що до підпалу можуть бути причетні працівники каналу.

Зараз ви читаєте новину «Корчинський пояснив, чому влада ігнорувала співпрацю "Інтера" з агресором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути