четвер, 23 червня 2011 15:42

Компартія усвідомила небезпеку бійок на вулицях Львова

Компартія усвідомила небезпеку бійок на вулицях Львова

Комуністична партія усвідомила всю небезпеку, яка загрожує іміджу України, від можливого повторення травневого конфлікту 22 червня. Тому комуністи утрималися від провокування зіткнень з націоналістами в цей день.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від КПУ Спиридон Кілінкаров.

Зокрема, на думку політика, напередодні 22 червня у всіх політичних партій з'явилося розуміння того, що події, які мали місце 9 травня, були "ганебним шабашем, який, насправді, створює негативний образ нашій країні".

"Я думаю, що зроблені певні висновки з боку правоохоронних органів, СБУ, уряду і тих людей, хто хоч якось турбується про те, що буде з нашою країною завтра, і про те, щоб такі події більше не мали місце", - вважає Кілінкаров.

Комуніст зазначив, що його однопартійці свідомо не провокували ситуацію.

"Ми провели конкурс малюнка і передали це все до міста Львова. Комуністи Львова вже на свій розсуд проводили цей конкурс. Якби було здійснено бажання спровокувати конфлікт, чергову бійку, то такі події пішли б не на користь нашої країни", - підкреслив нардеп, додавши, що вони створили б негативний міжнародний імідж України з клеймом незрозумілої і абсолютно непрогнозованої країни.

За словами Кілінкарова, після подій 9 травня всі моменти були враховані. Також були прийняті превентивні заходи для того, щоб це не повторилося більше в нашій країні.

"У цьому є і наша заслуга. Тримати руку на пульсі, контролювати ситуацію щодо тієї ж "Свободи", яка поводилася абсолютно неадекватно 9 травня, було вимогою КПУ", - резюмував комуніст, уточнивши, що всі ці заходи дали в комплексі той результат, який Україна отримала 22 червня.

Нагадаємо, вчора в Україні вшановували День скорботи та пам'яті жертв війни в Україні та 70-ту річниці нападу гітлерівської Німеччини на Радянський Союз.

Прогнозувалось, що у Львові 22 червня можуть повторитися конфлікти, які мали місце під час святкування Дня перемоги. Але учорашні заходи в Україні пройшли спокійно, без конфліктів.

Зараз ви читаєте новину «Компартія усвідомила небезпеку бійок на вулицях Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути