четвер, 23 червня 2011 12:27

Герман похвалила підлеглих Януковича та Могильова за організованість

Герман похвалила підлеглих Януковича та Могильова за організованість

Радник президента України, керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента Ганна Герман вважає, що чинна влада високо організована і вміє тримати порядок в країні.

Зокрема, коментувати події у Львові 22 червня, яке за прогнозами експертів могло стати днем конфліктів, Герман зазначила, що Україна і Львів здали вчора іспит на європейськість.

"Ми можемо пишатися українськими громадянами і львів'янами, зокрема, які проявили високу свідомість і високу громадянську культуру. Ми можемо оцінювати наше суспільство за результатами 22 червня, як суспільство зрілої демократії, де толерантність панує над непорозумінням, де демократія перемагає конфлікти. Я переконана, що Україна і Львів, зокрема, здали вчора іспит на європейськість", - сказала чиновниця.

За її словами, "потрібно відзначити високу організованість влади і те, що українська влада довела – вона може та вміє тримати порядок в країні".

"Треба відзначити також хороший рівень роботи правоохоронних органів країни", - додала Герман.

Нагадаємо, вчора в Україні вшановували День скорботи та пам'яті жертв війни в Україні та 70-ту річниці нападу гітлерівської Німеччини на Радянський Союз.

Прогнозувалось, що у Львові 22 червня можуть повторитися конфлікти, які мали місце під час святкування Дня перемоги. Але учорашні заходи в Україні пройшли спокійно, без конфліктів.

Зараз ви читаєте новину «Герман похвалила підлеглих Януковича та Могильова за організованість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути