четвер, 23 червня 2011 13:25

У "Нашій Україні" розкрили мудрих львів'ян та лукаву владу

У "Нашій Україні" розкрили мудрих львів'ян та лукаву владу

22 червня Львів дав дуже добрий приклад країні. Це – заслуга міської громади і її мудрої, виваженої позиції.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив голова політичної ради партії Валентин Наливайченко, коментуючи події 22 червня.

Зокрема, за його словами, потенційний конфлікт не допущено, а ситуація розв'язана достойно, на користь всієї країни.

"Я дуже радий, що львів'яни дуже вправно поставили на місце всіх недоброзичливців. Люди здатні протидіяти будь-яким провокаціям, якщо об'єднані навколо спільних цінностей", - підкреслив Наливайченко.

"Нам постійно підкидають теми конфліктів. І справа не в провокаторах. Головна проблема – у владі, яка спочатку ображає міську громаду, потім мудрість людей видає за свою, а насправді заохочує і сприяє протистоянню: мовляв, "їдьте-їдьте, дорогі чорносотенці, до Львова, а ви, львів'яни, зустрічайте їх по-європейськи, показуйте свою гостинність". Це – лукава політика, яку розуміють і перекреслюють всі розумні і зважені люди", - зазначив "нашеукраїнець".

Нагадаємо, вчора в Україні вшановували День скорботи та пам'яті жертв війни в Україні та 70-ту річниці нападу гітлерівської Німеччини на Радянський Союз.

Прогнозувалось, що у Львові 22 червня можуть повторитися конфлікти, які мали місце під час святкування Дня перемоги. Але учорашні заходи в Україні пройшли спокійно, без конфліктів.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" розкрили мудрих львів'ян та лукаву владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути