понеділок, 22 серпня 2011 19:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кірєєв вдев'яте не відпустив Тимошенко

Кірєєв вдев'яте не відпустив Тимошенко

Суддя Родіон Кірєєв вдев'яте відмовився звільнити Юлію Тимошенко з-під варти на прохання її захисників. Про це повідомляє "Українська правда".

За словами судді достатніх підстав для звільнення Тимошенко на даний момент не знайдено. Він наголосив, що, попри численні попередження, Тимошенко все ще "не реагує на зауваження головуючого і не виконує його розпорядження".

Раніше адвокати Тимошенко вчергове внесли клопотання про зміну їй запобіжного заходу, наголосивши, що причини для утримання Тимошенко під вартою "відпали", оскільки суд перейшов до іншої стадії розгляду.

Як відомо, раніше у постановах Кірєєва серед інших причин зазначалося, що Тимошенко заважає допиту свідків.

Крім того, за словами захисників, Тимошенко має отримати медичну допомогу, як вона того вимагала, у зв'язку "з реальною загрозою її життю та здоров'ю". Водночас прокурори висловили спільну позицію щодо відсутності причин для звільнення Тимошенко. За їхніми словами, "підсудна своєю поведінкою постійно доводить, що підстав для скасування запобіжного заходу не вбачається".

В судовому засіданні оголошено перерву до 14 години 23 серпня.

Раніше повідомлялося, Кірєєв протягом 3-х годин зачитував матеріали справи Тимошенко. Вона та її захист вважають, що ті документи, які оголошує суддя, не збігаються з матеріалами, наявними в інших учасників процесу.

Зараз ви читаєте новину «Кірєєв вдев'яте не відпустив Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути