понеділок, 22 серпня 2011 18:18

Волгу поселили до Луценка й Тимошенко - джерело

Волгу поселили до Луценка й Тимошенко - джерело

Екс-голову Держфінпослуг Василя Волгу перевели до Лук'янівського слідчого ізолятора. Про це Gazeta.ua повідомило джерело з оточення Волги.

"Зараз Василя Волгу утримують у Лук'янівькому СІЗО. Його адвокат Олег Король не може встановити свої права у справі, на всі його скарги відповідають відмовою. До Волги не допускають ні родичів, ні адвоката, яким, згідно укладеного з Волгою договору, залишається Олег Король.

Волга у СІЗО пише заяви про зміну запобіжного заходу і повернення до розгляду своєї справи адвоката Короля. Також він пише пояснення до схем перестрахування, викривання яких, на його думку, і стало головною причиною його ув'язнення", - повідомило джерело.

Нагадаємо, Волгу затримали 19 липня за звинуваченням у отриманні $ 500 тисяч хабара. Раніше його утримували у слідчому ізоляторі СБУ. Туди йому двічі викликали швидку через загострення болю у спині. Апеляційний суд відмовив йому у зміні запобіжного заходу. 1 серпня рішенням Печерського райсуду адвоката Волги Олега Короля відсторонили від участі у справі на вимогу слідчого Віталія Свірєпова. На його думку, адвокат ухилявся від участі у слідчих діях.

Зараз ви читаєте новину «Волгу поселили до Луценка й Тимошенко - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути