пʼятниця, 29 липня 2011 17:24

Василь Волга "трошки" втратив почуття міри - політолог

Василь Волга "трошки" втратив почуття міри - політолог

Тенденція арештів, перевірок, викликів до прокуратури і СБУ свідчить про те, що влада серйозно почала боротися з корупцією.

Про це не прес-конференції заявив політолог Володимир Фесенко.

"Тривають розслідування, пов'язані з банками. На мій погляд, це не випадково. Така тенденція може свідчити, що йде активна боротьба з корупцією. Вона пов'язана не тільки з тим, щоб продемонструвати суспільству ці заході. Нарешті є розуміння того, що в країні багато крадуть, що з цим треба розбиратися. Тому що корупція вже почала викликати зростання цін і негативно впливати на загальну соціально-економічну ситуацію", - сказав Фесенко.

На його думку, арешт Василя Волги не є сенсацією. Чутки, розмови, що в діяльності Держфінпослуг не все гаразд, були ще минулого року. Люди, які працюють на цьому ринку, давно скаржилися і шукали справедливості. Врешті-решт Волгу заарештували.

"Я думаю, що він "трошки" втратив почуття міри. З іншого боку, проти Волги зіграла нинішня політична ситуація. Владі потрібно було продемонструвати, що в Україні діє не вибіркове правосуддя, що переслідувати можуть не лише представників опозиції. Волга виявився прийнятним об'єктом дій правоохоронних органів", - вважає політолог.

Зараз ви читаєте новину «Василь Волга "трошки" втратив почуття міри - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути