пʼятниця, 13 вересня 2013 01:35

Кармазін усуває мажоритарників у пошуках містечка для себе - "регіонал"

Кармазін усуває мажоритарників у пошуках містечка для себе - "регіонал"
Олександр Стоян. Фото: transkarpatia.net

Народний депутат від Партії регіонів Олександр Стоян вважає, що колишній депутат Юрій Кармазін, за позовами якого позбавили мандатів уже трьох нардепів, розправляється над мажоритарним депутатами в пошуках "містечка" в Раді для себе.

"Це помста своїм колегам депутатам, або це помста ЦВК, може, пан Кармазін шукає собі містечко на мажоритарному окрузі і знайшов у Одесі, і виступив проти Маркова. А хто наступний у списку Кармазіна? "- Заявив Стоян в ефірі 5 каналу.

За його словами, успіх позовів Кармазіна пов'язаний з тим, що за наполяганням опозиції до виборчого законодавства була внесена норма про зберігання виборчих бюлетенів протягом п'яти років.

Нагадаємо, 12 вересня Вищий адмінсуд за позовом колишнього нардепа Юрія Кармазіна позбавив Маркова мандата. Кармазін зумів довести, що на виборах в окрузі 133 Одеси близько 6 тис. протоколів були сфальсифіковані на користь Маркова.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін усуває мажоритарників у пошуках містечка для себе - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути