четвер, 12 вересня 2013 21:05

Фракцію ПР тримають на страху втрати мандата, відбирання бізнесу - Марков

Фракцію ПР тримають на страху втрати мандата, відбирання бізнесу - Марков
Ігор Марков Фото: dumskaya.net

Ігор Марков, якого Вищий адміністративний суд України позбавив депутатського мандата, заявляє, що фракцію Партії регіонів у парламенті тримають у страху. Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Весь цей процес (позбавлення мандата - ред.) пов'язаний з одним: фракцію Партію регіонів в парламенті тримають виключно на страху. На страху втрати мандата, відбирання бізнесу та інших питаннях. І просто на мені вирішили показати всім іншим: "Хлопці, або будете тиснути кнопки, як ми скажемо, або з вами відбудеться теж саме". Тому що 90 відсотків фракції думає так, як кажу я", - сказав він.

"Мій опонент (на виборах - ред.) - представник Партії регіонів, який програв представнику опозиції... Вони визнали результати виборів. Не було жодного судового позову, який би оскаржував результати цих виборів. Тому говорити, що через рік міліція перерахувала протоколи ... Вони самі і попсували", - сказав він.

Марков поскаржився, що в суді йому відмовили у праві на справедливість.

"Мої адвокати попросили суд, внесли клопотання, витребувати відеозапис підрахунку голосів. Скрізь велося відеоспостереження. Попросили: візьміть в ЦВК записи і подивіться, як вівся підрахунок голосів, опитайте хоча б одного члена комісії. Нам у цьому клопотанні було відмовлено. Мені відмовили у праві на справедливість", - зазначив він.

"Я обов'язково звернуся до Європейського суду. Хочу щоб Європа подивилася, з ким має справу", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Фракцію ПР тримають на страху втрати мандата, відбирання бізнесу - Марков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути