понеділок, 25 листопада 2013 15:29

Хотілося, щоб обвішана гранатами опозиція кинулась під кортеж Януковича — Корчинський

Хотілося, щоб обвішана гранатами опозиція кинулась під кортеж Януковича — Корчинський
Дмитро Корчинський. Фото: video.telekritika.ua

Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський вважає, що у зв'язку з останніми подіями українська влада виглядає для Європи повними ідіотами.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Опозиція зробила все, що могла. Ясно, що нам би хотілось, щоб вони обвішались гранатами і кинулись під кортеж Януковича. Але за терористів, мабуть, ніколи б не проголосували. Тому великих помилок у опозиції не було", - розповів лідер "Братства".

Корчинський зауважив, що влада ніколи не орієнтувалась на Митний союз, оскільки боїться його впливу.

"Спочатку влада почала робити вірний крок, коли почали лякати Москву зближенням з Євросоюзом відтоді, як збільшилась загроза і вимоги з боку Москви. Потім Янукович вирішив, що може задовольнитись малим — це зняти економічну блокаду з українських товарів, перегляд по газовим контрактам, можливо, деякі кредити. Зараз влада виглядає погано з точки зору українського виборця. Влада ніколи вже не здобуде довіру Москви і вони виглядають повними ідіотами з боку Європи і керівництва США", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шкода, що я не у Львові і не в Києві" - у Берліні на євромадані трьома мовами агітували за ЄС

Політик зауважив, український уряд не здатен "внятно пояснити свої кроки".

"Важко сказати, чи щось змінить цей Євромайдан. Напередодні 2004 року ніхто не міг припустити, що публіка справді вирішить довго стояти і збереться в такій кількості. Зараз виглядає так, що цей Майдан ні на що не вплине, але б дуже хотілось, щоб він був успішним", - сказав Корчинський.

Нагадаємо, 21 листопада уряд розпорядився призупинити процес підготовки до укладення угоди про асоціацію з Євросоюзом. Кабмін мотивував це необхідністю розвитку економічних відносин з Росією та СНД. Вже ввечері того ж дня обурені рішенням уряду люди зібралися на Майдані Незалежності в Києві. Через в центрі столиці провели масштабну акцію на Європейській площі. Люди далі продовжують протестувати.

Зараз ви читаєте новину «Хотілося, щоб обвішана гранатами опозиція кинулась під кортеж Януковича — Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути