понеділок, 25 листопада 2013 15:19

Януковичу треба вдало використати майдани — експерт

Януковичу треба вдало використати майдани — експерт
"Громадське суспільство у своєму розвитку зараз випереджає політичне" - Дмитро Видрін ФОТО: ukr.obozrevatel.com

Опозиціонерам не вистачає креативу, тому вони на майдані використовують стару риторику. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Дмитро Видрін.

"Вони мали б сказати, що йдуть з майдану як представники політичних сил, що не змогли зробити чогось стратегічно нового та корисного. Громадське суспільство в своєму розвитку зараз випереджає політичне. Воно потребує потрібних гасел та стратегії. Тоді б увійшли в історію як люди, які дали поштовх його розвитку", - зазначив він.

За словами експерта, опозиція зараз розгублена. "У неї на очах відбувається деполітизація майдану. Все почалося зі Львова. Ті першими сказали, що не пустять на акцію політиків, а дивитимуться на майдан, як на осередок громадянського суспільства. Коли представників політичних партій почнуть звідти виганяти, для опозиції це буде шок", - зауважив Видрін.

Політолог наголосив, що майдан підтримав курс президента на євроінтеграцію.

"Януковичу тепер треба вдало використати ці обставини. Можна було б взяти це напуття, аби їхати в Брюссель, маючи такі думки суспільства, які апробовані на майдані. Тоді на цьому святі громадського життя опозиція стане зайвою", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу треба вдало використати майдани — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути