середа, 22 лютого 2012 18:03

Гайтана про образу від "свободівця": "Коли я про все дізналась, у мене були сльози на очах"

Гайтана про образу від "свободівця": "Коли я про все дізналась, у мене були сльози на очах"

Таку партію, як ВО "Свобода" має бути заборонено в Україні.

Про це на прес-конференції, присвяченій скандалу навколо заяви "свободівця" щодо перемоги співачки Гайтани на відбірковому турі на Євробачення та її кольору шкіри, сказав заступник гендиректора НТК Валід Арфуш.

"Тебе можуть образити. Ти потім з цією образою переспиш, і наступного ранку все буде добре. Мені це набридло ... Важко уявити стан людини, яку образили", - додав він.

Він також заявив, що Перший національний попросив офіційну заяву від партії "Свобода" про те, що було сказано на адресу Гайтани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нападки "Свободи" стануть хорошим піаром для Гайтани - продюсер

"Ми повинні бути чутливі до речей, коли політичні сили дозволяють собі такі висловлювання", - сказав Арфуш і підкреслив, що така партія як "Свобода" повинна бути заборонена в Україні.

У свою чергу, Гайтана сказала, що своєю заявою "свободівець" образив, перш за все, і представників інших країн, які також темношкірі. Зокрема, за її словами, мова йде про виконавців з Німеччини та Голландії.

"Коли я вчилася у школі, мені говорили, що всі люди рівні", - додала співачка і зазначила, що вчилася в українській школі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я це просто так не залишу" - Арфуш про критику Гайтани "Свободою"

Відповідаючи на запитання, чи не може ця ситуація бути для неї вигідною, Гайтана зазначила: "Спочатку, коли я про все це дізналася, у мене були сльози на очах, але потім я згадала, як я колись читала в Біблії про те, що Бог використовує всі моменти в житті, про які ми навіть не знаємо ... Оскільки це сталося, значить це потрібно врахувати і Бог знає, що в мене добре серце".

На прес-конференції також включили запис з інтерв'ю Віталія Кличка, в якому він прокоментував ситуацію, що склалася:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Політичні діячі мають право висловлювати свої думки" - Нагорний про заяву "Свободи"

"Немає жодного значення, який колір шкіри. Це не важливо. Є люди, які хочуть спекулювати на питанні расизму, на питанні мови ... вони не мають жодних політичних перспектив. Я впевнений, що Гайтана більш українка, ніж ті, хто зараз бігає у вишиванках і каже, що вони справжні українці".

На прес-конференції також були присутні співачка Руслана і представник ООН. Повинна була бути і радник президент Ганна Герман, але, з поважних причин, вона не прийшла.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана про образу від "свободівця": "Коли я про все дізналась, у мене були сльози на очах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

168

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути