вівторок, 21 лютого 2012 11:43

Герман порадила "Батьківщині" та "Фронту змін" відхреститися від "расистської" "Свободи"

Герман порадила "Батьківщині" та "Фронту змін" відхреститися від "расистської" "Свободи"

Сперечатися про творчість – це демократія. Сперечатися про расову приналежність – це расизм. Таку думку висловила радник президента України - керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента Ганна Герман, коментуючи УНН заяву одного з представників ВО "Свободи", який висловив своє незадоволення з приводу перемоги Гайтани у національному відборі на "Євробачення", бо, на його думку, темношкіра співачка не може достойно представити Україну на такому конкурсі.

"Заява партії "Свобода" про те, що Україну на Євробаченні не повинна представляти людина, яка "не належить до нашої раси" свідчить про небезпечну ідеологію, на яку опирається ця політична партія", - зазначила Герман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гайтана - не нашої раси і не може представляти нашу культуру на "Євробаченні" - "свободівець"

Тому, за словами радника президента, всі політики, які вважають себе демократами повинні рішуче відмежуватися від партії, що стоїть на расистських позиціях.

"Бог усіх людей створив рівними. І громадян України не треба ділити ні за кольором шкіри, ні за вірою, ні за мовою", - додала Герман.

Зараз ви читаєте новину «Герман порадила "Батьківщині" та "Фронту змін" відхреститися від "расистської" "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути