вівторок, 21 лютого 2012 14:00

Спецтема: Євробачення-2012

"Політичні діячі мають право висловлювати свої думки" - Нагорний про заяву "Свободи"

"Політичні діячі мають право висловлювати свої думки" - Нагорний про заяву "Свободи"

Гайтана - дуже добра людина, вона дуже багато зробила для України. Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив продюсер Тимофій Нагорний.

"Гайтана ні разу не відмовляла в наших благодійних проектах, сама створювала їх. Вона дійсно випромінює позитивну енергію", - зазначив він.

ці висловлювання (член політради партії "Свобода" Юрій Сиротюк заявив, що Гайтана не може представляти Україну на "Євробаченні-2012" через колір шкіри, - ред.) - це абсолютно неважливо. Я думаю, що політичні лідери повинні точно так само виявляти свою соціальну відповідальність і брати участь в якихось гуманітарних ініціативах, а не обговорювати і критикувати. Я вважаю, що Гайтана потрудилася вже сповна для України. Переможців не судять. Я не приєднуюся до цих думок, які критикують, засуджують. Професіонали повинні вибирати вокаліста, саме вокаліста", - підкреслив він.

Нагорний зазначив, що ми живемо в демократичній країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я це просто так не залишу" - Арфуш про ксенофобські заяви "Свободи"

"І будь-яка думка має враховуватися, має бути озвучена. Політичні діячі мають право висловлювати свої думки. Однак я вважаю, що це аморально, це неправильно. Дуже чудово, що в нашій країні є свобода слова і кожен висловлює свою думку. Однак я проти того, щоб обговорювати людину через колір шкіри або віросповідання. Потрібно оцінювати людину по тому, що вона зробила для країни, для народу", - підсумував продюсер.

Зараз ви читаєте новину «"Політичні діячі мають право висловлювати свої думки" - Нагорний про заяву "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі