вівторок, 21 лютого 2012 12:31

Спецтема: Євробачення-2012

"Нехай наші націонал-патріоти поставлять свого виконавця у шароварах і вишиванці" - Ліхута

"Нехай наші націонал-патріоти поставлять свого виконавця у шароварах і вишиванці" - Ліхута

Продюсер Ігор Ліхута заявив, що Гайтана — один з найкращих претендентів для представлення України на цьогорічному пісенному конкурсі "Євробачення". Висловлювання "свободівця" Юрія Сиротюка вважає недоречними.

"Такі дурниці не варто навіть обговорювати. Говорити багато чого можна, а нехай наші націоналпатріоти поставлять свого виконавця, справжнього українця, у шароварах і вишиванці. Хай він виборе право брати участь у "Євробаченні" і переможе на конкурсі. Гайтана — дуже професійна співачка. На сьогоднішній день вона один з найкращих варіантів для представлення нас на "Євробаченні". Решта претендентів, яких я бачив - непогана художня самодіяльність", - зазначив продюсер.

Також він заявив, що такі висловлювання показують українців дикунами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я це просто так не залишу" - Арфуш про ксенофобські заяви "Свободи"

"У темношкірої Гайтани, яка між іншим є громадянкою України, більше українських пісень ніж у більшості наших світлошкірих виконавців. Коли починаємо обговорювати колір шкіри українського виконавця, перед усією Європою показуємо себе страшними дикунами. Нібито хочемо в Євросоюз, але куди нам? Ніхто не може пророкувати, як пройде конкурс. Все буде залежати від багатьох факторів — як вона виступить, від рівня інших виконавців. Але з її голосом, піснею, зовнішністю можна розраховувати на хороший результат", - додав Ліхута.

Зараз ви читаєте новину «"Нехай наші націонал-патріоти поставлять свого виконавця у шароварах і вишиванці" - Ліхута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі