вівторок, 24 вересня 2013 17:30

Фаріон не збирається платити 20 тис грн комуністу: "Ця нечисть не заслуговує іншої оцінки"

Фаріон не збирається платити 20 тис грн комуністу: "Ця нечисть не заслуговує іншої оцінки"
Ірина Фаріон. Фото: uainfo.org

Народний депутат України з фракції "Свобода" Ірина Фаріон після рішення суду, згідно з яким вона повинна виплатити 20 тис. грн моральної шкоди депутату від Компартії Олександру Зубчевському, не збирається міняти свій політичний курс і має намір подати апеляційну скаргу щодо цього рішення.

Про це йдеться у коментарі нардепа від "Свободи", інформує прес-служба партії.

"Цим рішенням я, навпаки, натхненна, тому й надалі буду активно вести свою політичну діяльність саме в такому дусі. Ця нечисть не заслуговує іншої оцінки, ніж я дала до цього", - сказала Фаріон після рішення суду про часткове задоволення позову Зубчевського про приниження його честі та гідності.

За її словами, по суті рішення суду фактично потрібно компенсувати 20 тис. грн за слово "урод", а не за нібито образу російськомовних українців, які в більшості своїй - адекватні люди, а не такі, якими "їх намагаються представити сучасні ленінці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд забов'язав Фаріон виплатити 20 тис. грн комуністу за "хамство і образи" - КПУ

У прес-службі також повідомили, що націоналісти подадуть апеляційну скаргу на рішення суду.

"Ми обов'язково будемо подавати апеляцію , оскільки позов досить безпідставний. Комуніст жодним чином не підтвердив і не обгрунтував обсяг завданої йому моральної шкоди. Не було надано жодних доказів. Тому вважаю рішення суду тенденційним і прийнятим за безпосередньої вказівці з владних кабінетів", - зазначив представник Фаріон в суді Назар Павлюк.

Нагадаємо, 24 вересня Шевченківський районний суд Львова частково задовольнив позов Зубчевського до Фаріон. Згідно з рішенням, депутат від "Свободи" повинна виплатити комуністу 20 тис. грн моральної шкоди та 2 тис. грн судових витрат.

Фаріон у свою чергу заявляла про намір подати до суду на Зубчевського, який відмовився говорити українською мовою під час засідання комітету з питань науки і освіти.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон не збирається платити 20 тис грн комуністу: "Ця нечисть не заслуговує іншої оцінки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

164

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути