пʼятниця, 06 грудня 2013 13:50

Євромайдан у Києві буде і на Новий Рік, і на Різдво - Тягнибок

Євромайдан у Києві буде і на Новий Рік, і на Різдво - Тягнибок
Олег Тягнибок Фото: vgolos.com.ua

В той час, як в опозиції заявляють, що люди не підуть з Майдану Незалежності ні на новий Рік, ні на Різдво, у КМДА мають надію облаштувати святкову ялинку у центрі Києва.

За повідомленням "Тижня", лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявляє, що в разі необхідності, протестуючі готові зустрічати Новий рік і Різдво на Майдані. Про це він заявив на брифінгу у п'ятницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко передав ГПУ записи перемовин "Беркуту"

"Люди вже готуються, якщо буде необхідність і Новий рік, і Різдво відзначати, святкувати на Майдані. Люди готові стояти до того часу, поки ця влада не піде на поступки і не будуть перевибори всіх гілок влади, поки не буде відставки уряду і кримінальних справ проти "Беркута" , - заявив Тягнибок.

Нагадаємо, що за повідомленням "УНН" голова КМДА Олександр Попов заявив: "Що стосується ялинки на Майдані, я маю надію, що політики вирішать питання до Нового року, щоб ми потім порадились спільно з усіма, що робити даліі".

Зараз ви читаєте новину «Євромайдан у Києві буде і на Новий Рік, і на Різдво - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути