пʼятниця, 31 травня 2013 09:00

ЄС вже розсипається, тому найбільше боїться союзу України з Росією — "регіонал"

ЄС вже розсипається, тому найбільше боїться союзу України з Росією — "регіонал"
Фото: dt.ua

"Регіонал" Михайло Чечетов переконаний, що Європейський Союз найбільше боїться союзу України та Росії.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Чого боїться найбільше Європа? А боїться вона найбільше альянсу України з Росією, бо якщо лише з'явиться альянс Україна-Білорусь-Росія-Казахстан, а де ж тоді буде Європа? Ви ж бачите Європейський Союз вже розсипається, він тріщить по швам. Вони не захочуть бути донорами", - наголосив він.

Окрім того, народний депутат він Партії регіонів переконаний, що в разі виникнення такого об'єднання, то Європа може не витримати конкуренції. "Якщо зараз буде міцний кулак у вигляді такого альянсу, то Європа не витримає конкуренції. Вони цього дуже бояться", - додав Чечетов.

"Останні події (Україна набула статусу спостерігача у Митному союзі – ред.) для них це як холодна вода на голову і тому вони вже Тимошенко не бачать, а думають - лише б Україна не вступила до Митного союзу, а прийшла до Європи", - резюмував він.

Нагадаємо, голова представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський заявляє, що на сьогоднішній день немає гарантій підписання Угоди про асоціацію з Україною, оскільки Київ поки не виконав усі необхідні умови, особливо щодо питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «ЄС вже розсипається, тому найбільше боїться союзу України з Росією — "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

167

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути