пʼятниця, 31 травня 2013 03:00

Тимошенко нагадує всім, хто є лідером - експерт

Тимошенко нагадує всім, хто є лідером - експерт
Фото: hvylya.org

Поява звернень екс-прем'єра Юлії Тимошенко пов'язана з тим, що на початку червня планується провести об'єднавчий з'їзд "Батьківщини" та  "Фронту змін", але також і з тим, що "вона нагадує про свою лідерську місію".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

"Листи, що з'явилися про єдиного кандидата в президенти, про акції – це сигнал, що вона нагадує про свою лідерську місію".

"Думаю, що поява цих звернень безпосередньо зв'язана з тим, що на початку червня планується провести об'єднавчий з'їзд "Батьківщини", на якому представники "Фронту змін" будуть вступати до "Батьківщини". Окрім того, можуть обирати одним із керівників "Батьківщини" Арсенія Яценюка".

"Цими листами Тимошенко нагадує всім, а перш за все представникам своєї партії – хто є лідером, і до кого треба прислухатись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Депутати підлаштували закони під злочинні наміри"

"Дистанціюючись від помилкових рішень нинішніх керівників фракцій, вона звертає увагу на те, що треба радитись з нею. Для Тимошенко це боротьба за власне політичне виживання і за збереження свого лідерського статусу, хоча б своєї партії".

"Щодо заяви про єдиного кандидата, то є привід для цього – в опозиційному середовищі неоднозначно сприйняли заяву лідерів опозиції, яка пролунала 18 травня, що будуть визначати єдиного кандидата тільки після першого туру".

"Була критика такого рішення. Фактично Тимошенко в цьому плані підтримала лідерів опозиції, але тому що це відповідає її інтересам".

Нагадаємо, екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко підтримує рішення Об'єднаної опозиції не висувати єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах 2015 року в першому турі. Також вона закликала припинити акції від опозиції "Вставай, Україно!" і нібито антифашистські мітинги, які, за її словами, організовувала влада для роздроблення суспільства.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко нагадує всім, хто є лідером - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути