вівторок, 29 липня 2014 18:39

ЄС вирішив запровадити третій рівень санкції проти Росії

ЄС вирішив запровадити третій рівень санкції проти Росії

Посли країн-членів ЄС у вівторок під час засідання в Брюсселі ухвалили рішення про введення санкцій третього рівня щодо Російської Федерації.

Санкції стосуватимуться енергетичного, фінансового секторів та продукції військового та подвійного призначення, про це повідомили кілька світових агенцій з посиланням на дипломатичні джерела, - повідомляє "Українська правда"

Reuters уточнює, що строк дії даних обмежень складає 3 місяці, після чого вони можуть бути переглянуті. Водночас європейські дипломати запевняють Європейську правду, що можливий їх перегляд в бік збільшення за виникнення термінової потреби.

Рішення було ухвалене на "робочому" рівні - європейські країни відмовилися від ідеї проведення екстреного саміту, хоча декілька європейських керівників, включаючи канцлера Ангелу Меркель, заявили про готовність перервати відпустку для участі у зустрічі.

Деталі ухваленого рішення на сайті на сайті Європейської правди - за декілька хвилин.

Зараз ви читаєте новину «ЄС вирішив запровадити третій рівень санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути