Ексклюзиви
середа, 27 листопада 2013 14:34

До студентів, які агітували виходити на страйк в Донецьку, викликали наряд міліції

Адміністрація Донецького національного університету викликала наряд міліції після того як біля входу у ВУЗ кілька людей встали з плакатом, що анонсує Всеукраїнський студентський страйк.

Активіст Євген Насадюк і його соратник по Евромайдану спільно зі студентами ДонНУ прийшли в середу, 27 листопада, до центральнмоу входу в університет з плакатом, повідомляє інтернет-видання "Новости Донбасса"

Автор: Фото: Новости Донбасса
 
Однак, через кілька хвилин після їх приходу, до них вийшли представники охоронної компанії з будівлі університету і зажадали прибрати плакат. Активісти і студенти відмовилися. Потім до них вийшла проректор Тетяна Мармазова, яка запросила їх до свого кабінету.

Активісти і студенти випили чай з Мармазовою, після чого до кабінету підійшли 5 співробітників міліції. Насадюк каже, що міліцію викликала адмінстрація ВУЗу в той час, коли вони були в кабінеті у Мармазової.

Зараз активісти дають свідчення в кабінеті проректора.

Зараз ви читаєте новину «До студентів, які агітували виходити на страйк в Донецьку, викликали наряд міліції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути