середа, 27 листопада 2013 13:09

Сподіваюся, що Янукович у Вільнюсі буде говорити від імені народу - Гузар

Сподіваюся, що Янукович у Вільнюсі буде говорити від імені народу - Гузар
фото: zn.ua

Блаженніший Любомир Гузар вважає, що влада водила народ за ніс, а те,що люди вийшли на євромайдан - це добрий знак.

"Влада як така нас водила за ніс. Народ це відчув, зрушився і це дуже-дуже добре, бо люди пішли за свої корінні інтереcи, за свободу", - цитує його Українська правда.

"Трохи жаль, що старші люди цю акцію молоді не так активно підтримують. Але зрозуміло, що зараз саме молодь має бути особливо зацікавленою – бо це їх майбутнє. Але виразний голос старших на підтримку євроінтеграції був би дуже корисним", - сказав блаженнійший Любомир.

Гузара тішить рішення про об'єднання двох "євромайданів" у Києві. "Важко сказати яка була мотивація політиків, що вони прилучилися до Євромайдану громадськості. Але дякую Богу, що це сталося. Сподіваюсь, що політики вчинили це з шляхетних мотивів. Вони починають думать державницьки, і це великий момент, це дуже добре, що вони підкорилися і зрозуміли, що народ є носієм правди і влади", - сказав він. "Дуже важливим є момент, що політики згорнули партійні прапори і стали під державний. Дуже важливим є що політики заговорили не проти когось, а за Україну", - переконаний Гузар. "І я надіюсь, що президент Янукович у Вільнюсі буде говорити від імені Україні. І зрозуміє, що його сила не в його партії, а в тих, хто стоїть на Майдані", - заявив він.

"Якщо хтось з Європи дивиться на Майдан – він побачить вже інший народ, іншу, справжню Україну!"", - додав Гузар.

Зараз ви читаєте новину «Сподіваюся, що Янукович у Вільнюсі буде говорити від імені народу - Гузар ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути