середа, 27 листопада 2013 11:59

Янукович не переживає через євромайдан, та пригрозив активістам правоохоронцями

Янукович не переживає через євромайдан, та пригрозив активістам правоохоронцями
фото: www.segodnya.ua

Віктор Янукович розповів, що в разі порушення закону, будуть відповідні дії правоохоронних органів стосовно учасників євромайдану.

Про це він заявив під час інтерв'ю чотирьом каналам, передає Українська правда.

Віктор Янукович запевнив,що силою мітинги розганяти не будуть. "Ні, не будуть... Це ж мирна акція", - сказав Янукович. Відповідаючи на уточнююче питання, що акція може бути тривалою, він зазначив: "Та будь ласка". "Дуже важливо, щоб не застосовували силу і не порушували закони. Як тільки хтось буде це робити, безумовно, правоохоронні органи відреагують. І цих сил достатньо, щоб відреагувати", - сказав Янукович, більш жорстким тоном.

"Правоохоронна система повинна забезпечити безпеку не тільки тих людей, які вийшли на майдани, а й тих, хто живуть поруч", - сказав він.

"Наскільки це відповідає законності, тут є межа, коли емоції переважають здоровий глузд і коли, наприклад, є намагання захопити уряду, державні приміщення – це правоохоронці повинні не допустити. Вони вимушені це робити, це їх обов'язок", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не переживає через євромайдан, та пригрозив активістам правоохоронцями ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути