субота, 23 листопада 2013 17:08

Для провокацій на Майдані "регіонали" вербують "тітушок" - "Свобода"

Для провокацій на Майдані "регіонали" вербують "тітушок" - "Свобода"
Фото: lenta-ua.net

У Полтаві і Луганську "регіонали" шукають "тітушок" для поїздки до Києва для участі в провокаціях людей на євромайдані за 200 гривень.

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", 23 листопада в Полтавську міську організацію партії почали надходити повідомлення про те, що в Полтаві "регіонали" шукають "тітушок" для поїздки в Київ.

"Як стало відомо, молодим хлопцям спортивної статури пропонують за поїздку по 200 гривень. Головна мета їхнього перебування в столиці - провокувати людей на євромайдані", - зазначають у "Свободі".

"Повторюються події, які відбулися 18 травня у Києві. Цікаво, приженуть на Майдан БРДМ, щоб знову заявити про напад на військову машину.... Штучно створюється конфліктна ситуація, де протиставляють батьків і дітей, братів і сестер, які вийшли на вулицю підтримати євроінтеграційний курс держави, і проплачених "тітушок", мета яких лише провокації та бійки", - зазначили в партії.

Крім того, в соцмережі "Вконтакте" можна побачити повідомлення про те, що на 24 листопада планується мітинг і для участі в ньому за гроші набирають всіх охочих.

Як повідомляє "Свобода", активісту з Луганська у соцмережі надіслали відповідне повідомлення.

Як відомо, раніше лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявив, що в неділю, 24 листопада, ПР планує провести паралельно з опозиційним свій "євромайдан". За його словами, партія влади звезе до Києва не менше заявлених опозицією 50 тисяч осіб.

Проте пізніше Єфремов, коментуючи запитання журналістів у ВР, заявив, що "регіонали" такого не планують.

З 21 листопада на Майдані Незалежності був самоорганізований "Євромайдан", учасники якого виступають проти рішення влади зупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Для провокацій на Майдані "регіонали" вербують "тітушок" - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути