Ексклюзиви
субота, 23 листопада 2013 13:09

За гроші Путіна будуть фальсифікувати вибори президента - Пустовгар

За гроші Путіна будуть фальсифікувати вибори президента - Пустовгар
Олег Пустовгар Фото: gazeta.ua

Рішення відмовитися від Угоди про асоціацію між Україною та ЄС є продовженням трирічної політики влади щодо згортання свободи слова, нищення демократії, національної ідентичності. Так вважає 40-річний Олег Пустовгар, голова Полтавської обласної організації партії "За Україну!".

"Янукович і його оточення зняли маски... Все було зроблено в обмін на 20 мільярдів доларів допомоги з Росії. Якщо зараз українці не відстоять європейський вибір на євромайданах, від цієї влади можна очікувати передачі газотранспортної системи російському "Газпрому". Далі буде продовження політики нищення національної ідентичності, можливо, введення російської мови як другої державної і остаточна крапка – це мрія Путіна – втягнення України в Митний союз, зону інтересів Росії. Вся провідна європейська преса пише про те, що Янукович фактично вчинив новий пакт Молотова-Ріббентропа. І кордони Росії наближаються до кордонів Польщі та Європейського Союзу", - сказав він у коментарі Gazeta.ua.

Він вважає, що гроші від Росії підуть на фальсифікацію виборів президента.

"Все може завершитися тим, що президентських виборів у 2015 році в класичному європейському розумінні цього слова не буде. Буде тупа фальсифікація. З цих 20 мільярдів кредиту для України, які дає Путін, половина піде просто на фальсифікацію виборів. Якщо ж не проголосують люди, то він просто втопить майбутній Майдан 2015 року в крові. Тому зараз, якщо до Нового року ми цього вуркагана і зрадника на прізвище Янукович не приберемо, нас чекають дуже важкі вибори аж до збройних потрясінь, чого дуже не хотілося б. Ми хотіли, щоб Україна була єдина і соборна", - зазначив політик.

За його словами, імпічмент президента може бути, якщо під ВР стоятиме 100 тисяч осіб.

"Опозиція зараз збирає підписи та ініціює імпічмент президента. У Верховній Раді для цього голосів немає. Але якщо під Верховною Радою стоятиме хоча б 100 тисяч людей, які кричатимуть "імпічмент", то це цілком можливо. Важливо, щоб ті люди там стояли не протягом дня чи години, а налаштовувались на тривалу боротьбу. Якщо не переможемо на цьому євромайдані, то треба перемагати в 2015 році. Але краще зараз", - наголосив він.

Політик зазначив, що зараз "ДАІ найбільші затори створює автобусам, які їдуть із Донецька на євромайдан у Київ".

"Це підтверджує міф, який хотіли створити, що на Сході народ проти євроінтеграції – це повна нісенітниця. Бо згідно з соціологічними дослідженнями, на Сході кількість прихильників вступу до ЄС зросла на 20%, навіть 45 % прихильників Партії регіонів виступають за вступ до ЄС. Тому робляться перепони жителям Сходу, які їдуть зараз у Київ на євромайдан", - додав Пустовгар.

Зараз ви читаєте новину «За гроші Путіна будуть фальсифікувати вибори президента - Пустовгар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути