вівторок, 12 березня 2013 19:00

Данилюк пропонує після зміни влади заборонити Партію регіонів і КПУ

Данилюк пропонує після зміни влади заборонити Партію регіонів і КПУ
Олександр Данилюк. Фото: www.radiosvoboda.org

Після зміни влади перш за все треба заборонити на території України Партію регіонів і КПУ.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав громадський активіст, координатор руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

Говорячи про те, що має відбуватися після революції та зміни режиму, він зауважив: "Слід покарати тих, які сьогодні беруть участь в антизаконних діях режиму. І цих людей досить багато. Партія регіонів і Комуністична повинні бути заборонені Міністерством юстиції, адже їхня діяльність спрямована на порушення прав та свобод громадян і погіршення соціально-економічного стану країни".

Данилюк уточнив: "Партія регіонів — злочинна організація. Переважна більшість членів потрапили туди не з доброї волі й нічого поганого не зробили. То ж переслідувати їх не треба. А от партійні функціонери повинні бути хоча б умовно засуджені — із позбавленням права брати участь у політичному житті країни хоча б до п'яти років".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За три роки встановлено державну систему за принципом мафії, а Янукович - її хрещений батько" - Хмара

Однак, на переконання активіста, сьогоднішні соратники президента неодмінно залишать країну, як тільки зрозуміють, що Віктор Янукович програє.

"Після помаранчевої революції багато "кучмістів" перебралися у Підмосков'я — близько тисячі людей разом із сім'ями. Буде евакуація й після Януковича, бо триматися за нього абсурдно", - пояснив він.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Данилюк пропонує після зміни влади заборонити Партію регіонів і КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути