вівторок, 25 вересня 2012 11:53

"ЧЕСНО" порівнює 60 річну проститутку із молодою дівчиною, яка раз переспала не з тим — Медведєв

"ЧЕСНО" порівнює 60 річну проститутку із молодою дівчиною, яка раз переспала не з тим — Медведєв
Олег Медведєв вважає, рух "ЧЕСНО" не логічний у своїх дослідженнях. Фото: tvi.ua

Рух "ЧЕСНО" не завжди логічний, бо за логікою його досліджень люди з різним ступенем "гріховності" будуть звинувачені у одному.

Про це під час презентації дослідження руху "ЧЕСНО" повідомив представник Об'єднаної опозиції Олег Медведєв.

"У мене з дитинства погано бачить праве око. Вже через це рух "ЧЕСНО" міг звинуватити мене у недоброчесності, адже я не воджу автомобілем, а користуюсь службовою машиною партії. Через те, що Турчинов їздить службовим автомобілем його звинуватили у причетності до корупційних дій", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед "регіоналів" найбільше порушників критерію доброчесності - "ЧЕСНО"

Також Медведєв сказав, що у нього є доволі багато претензій до дослідження. "За вашою логікою, пристаріла 60 річна проститутка і молода дівчина, яка один раз не з тим перестала, будуть звинувачені у одному ступені гріховності. Та людина, яка витратила зайві 3 тис грн, і та, яка вкрала вітчизняну енергетику — не є однаково недоброчесними", - розповів представник Об'єднаної опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі розповіли, як безбожно штрафують його виборців

Окрім того, він розповів про необґрунтованість претензій руху до багатьох кандидатів від Об'єднаної опозиції, зокрема, Стешенка, Пашинського та Власенка.

Рух "ЧЕСНО" надав результати свого дослідження партіям для ознайомлення та коментування. Загалом надійшло апеляцій від трьох політичних сил. "Щодо ВО "Свобода" враховано 9 апеляцій, з 16 надісланих, з партії "УДАР" 16 із 27, від Об'єднаної опозиції 1 апеляцію враховано частково, 1 відхилено", - розповіла директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар.

Зараз ви читаєте новину «"ЧЕСНО" порівнює 60 річну проститутку із молодою дівчиною, яка раз переспала не з тим — Медведєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути