середа, 14 листопада 2012 08:55

"Бютівець" Сенченко: Була переоцінка можливостей Удару

"Бютівець" Сенченко: Була переоцінка можливостей Удару
Сенченко каже, що можливості Удару переоцінили. Фото: job-sbu.org

Під час передвиборної гонки була присутня завищена оцінка можливостей партії Удар, але незважаючи ні на що ВО "Батьківщина" налаштована працювати разом з Ударом в новому парламенті.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від БЮТ Андрій Сенченко.

Говорячи про вибори, Сенченко зазначив, що політикам необхідно зробити висновки і винести уроки. "Я намагаюся дивитися вперед, тому що я розумію, що висновки з цієї ситуації повинні зробити і лідери, і політичні команди. Найголовніше, дивлячись і на владу, і на опозицію - висновки повинно зробити суспільство. Я думаю, що дуже важливо, щоб ми виступали з реалістичних позицій, як на етапі виборів, так і на етапі, коли ми заходимо в парламент", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація із 11 та 14 округами - юридично зрозуміла – екс-міністр юстиції

Зокрема він сказав, що була переоцінка потенціалу партії Удар. "На мій погляд була переоцінка можливостей, потенціалу Удару, такий глибокий вдих. Ця команда - важлива частина опозиції вже в широкому сенсі цього слова", - додав політик.

Також, за його словами, "Батьківщина" з Ударом, "прийшовши в парламент налаштовані працювати разом, з урахуванням попередніх помилок". Крім того, Сенченко додав, що "стабільний результат "Батьківщини" базується на тій програмі, з якою ми йшли до людей. У свою чергу, фундаментом для цієї програми є напрацювання уряду Тимошенко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У наступній Раді будуть персональні ідеологічні опоненти – експерт

"Бютівець" нагадав, що будь-які "пророкування про низькі результати "Батьківщини" в пух і прах розбиваються", тому він побажав своїм колегам по опозиції такої ж стабільності в результатах.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" Сенченко: Була переоцінка можливостей Удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути