пʼятниця, 14 червня 2013 18:49

Азаров пообіцяв, що податки в Україні зменшуватимуться

Азаров пообіцяв, що податки в Україні зменшуватимуться
Микола Азаров Фото: tsn.ua

Прем'єр-міністра України Микола Азаров запевняє, що податки в країні будуть зменшуватися. Про це він заявив у п'ятницю в рамках Міжнародної бізнес-конференції "ABC: Ukraine&Partners" у Києві, передає "Укрінформ".

"Ми вдвічі скоротили кількість діючих податків. Ми зменшуємо ставки податків. Я можу впевнено сказати, що податки в нашій країні будуть тільки зменшуватися!", - сказав він.

За словами Азарова, мова, зокрема, йде про зменшення податку на прибуток, податку на додану вартість, податку на прибутки фізичних осіб.

"Основні податки, такі як податок на прибуток, ПДВ, прибутки фізичних осіб, я можу запевнити, що підвищуватися не будуть. Вони будуть тільки зменшуватися", - відзначив він.

"Ми знизили податок на додану вартість з 28%, а ось з наступного року буде 17%; податок на прибуток з 30% - наступного року він також буде 17%; податок на прибутки фізичних осіб був у нас 30, 35 і 45%, зараз у нас тільки дві ставки - 15% і 17%", - додав Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв, що податки в Україні зменшуватимуться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути