понеділок, 29 квітня 2013 05:46

Арбузов готовий забрати назад слова про зрілість Кличка

Арбузов готовий забрати назад слова про зрілість Кличка
Сергій Арбузов. Фото: tsn.ua

Незабаром Кабінет міністрів знайде порозуміння із Верховною Радою України, й завдяки цьому нарешті розпочнеться корисна для держави співпраця.

Такий прогноз в ефірі телеканалу Інтер озвучив перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов.

Зокрема, чиновник вважає, що уряд та народні депутати порозуміються.

"Упевнений, що найближчим часом ми знайдемо порозуміння, і наша робота буде дуже плідна для кінцевих споживачів нашої роботи — громадян України", - зазначив Арбузов.

Крім того, віце-прем'єр заявив, що готовий забрати назад свої слова про те, що відсутність лідера фракції "УДАРу" Віталія Кличка у сесійній залі ВР під час голосування за відставку уряду свідчить про його політичну зрілість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбузов: Кличка не було на голосуванні за відставку Азарова, бо став політично зрілим

"Це дивовижна історія. Ще раз переконуюся, що не завжди потрібно говорити про те, що думаєш. Я дійсно вважаю, що розумні речі роблять ті люди, які дозріли до цього. Якщо когось це образило, я готовий забрати свої слова назад", - підкреслив чиновник.

Нагадаємо, раніше перший віце-прем'єр Сергій Арбузов заявив, що вважає відсутність лідера "УДАРу" Віталія Кличка у сесійній залі під час голосування за відставку уряду свідченням його політичної зрілості.

Водночас в "УДАРі" на заяву Арбузова відповіли: "Все одно рано чи пізно недолугий уряд Азарова - Арбузова буде відправлений у відставку, зокрема, і за "діяльність" віце-прем'єра Сергія Арбузова".

Зараз ви читаєте новину «Арбузов готовий забрати назад слова про зрілість Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути