понеділок, 22 квітня 2013 12:38

В УДАРі вважають заяву Арбузова про Кличка дрібною провокацією

В УДАРі вважають заяву Арбузова про Кличка дрібною провокацією
Павло Розенко. Фото: glavcom.ua

Заява першого віце-прем'єра Сергія Арбузова, про те що відсутність лідера УДАРу Віталія Кличка у сесійній залі під час голосування за відставку уряду є свідченням його політичної зрілості, некоректна.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Павло Розенко.

"Це є втручання в дії наших політичних сил та відверта дрібна провокація. Арбузов хотів відволікти увагу від роботи уряду і спровокувати опозиції — внести невеликий роздрай в опозиційне середовище. Але для нас такі слова не мають жодного значення", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбузов: Кличка не було на голосуванні за відставку Азарова, бо став політично зрілим

За словами депутата, Арбузов робить перші кроки у своїй політичній діяльності, однак під його керівництвом соціально-економічний блок уряду довів свою повну неспроможність. "Йому варто було б виходити на телеекрани і розповідати, чим він займається. Пояснювати людям, чому, наприклад, через дії уряду за три останні місяці на 30 відсотків зросла заборгованість по заробітній платі. Або чому чисельність безробітних стала на 40 тисяч більше, аніж за аналогічний період минулого року. Чому уряд на три місяці пізніше, ніж зобов'язує закон, ухвалив постанову про оплату праці робітників бюджетної сфери. Вчителі та лікарі отримували зарплату у розмірах попереднього року, хоча бюджетом були встановлені нові. Також Арбузов має пояснювати, чому такими шаленими темпами валиться золотовалютний резерв", - зауважив Розенко.

Політик впевнений, що рано чи пізно першому віце-прем'єру доведеться відповідати за свою бездіяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл: Складно зрозуміти " того телячого попереднього захвату" лідерів опозиції щодо відставки Азарова

"Ударівець" також наголосив, що позиція його фракції та її лідера Віталія Кличка давно відома — цей уряд не має права на існування, тому повинен бути відправлений у відставку. "Ця позиція єдина. Про що неодноразово виступав Віталій Кличко з трибуни і закликав підтримати її. У нас інших думок немає. Всі, хто був на момент голосування в сесійній залі, одноголосно це рішення підтримали", — додав він.

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі вважають заяву Арбузова про Кличка дрібною провокацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути