понеділок, 22 квітня 2013 10:31

Арбузов: Кличка не було на голосуванні за відставку Азарова, бо став політично зрілим

Арбузов: Кличка не було на голосуванні за відставку Азарова, бо став політично зрілим
Сергій Арбузов. Фото: telegraf.com.ua

Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов вважає відсутність лідера УДАРу Віталія Кличка у сесійній залі під час голосування за відставку уряду свідченням його політичної зрілості.

Про це він сказав в ефірі каналу ICTV у неділю ввечері, пише Українська правда.

"Голосування підтвердило, що не всі опозиційні депутати були згодні голосувати за відставку уряду. Наприклад, не було лідера опозиції пана Кличка. Я думаю, що це свідчить про його політичну зрілість", - сказав Арбузов.

За його словами, Кличко розуміє, що "брати на себе таку відповідальність, відправляти уряд, коли є криза – це дуже відповідальне рішення". "Потрібно бути дуже сміливою людиною, але зовсім не думати про країну", - додав урядовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепер судді знають, що їм нема чого боятися, бо залежать лише від більшості у ВР – експерт

Він також назвав свідченням дискусії в опозиції той факт, що під час голосування не було депутата від УДАРу Віктора Пинзеника.

Крім того, Арбузов зазначив, що під час виступів опозиціонерів у Верховній Раді перед цим голосуванням "лунали тільки такі речі, які були необґрунтовані, опозиція казала про ті речі, які не може довести".

"Якби була дискусія, то тим діячам, хто казав про якісь питання, було б дуже важко відповідати на питання, які я б мав можливість їм поставити", - додав він.

Арбузов також сказав, що в уряді саме він є людиною, відповідальною за налагодження стосунків з народними депутатами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин: "Під соусом асоціації з ЄС у Раді голосують навіть за відверті дурниці"

"Ви бачите цю людину, це я. Я працюю з депутатами, кожний пленарний тиждень знаходжуся на погоджувальній раді, кожний раз кажу про те, що ми намагаємося плідно працювати, я відповідаю на питання, я зустрічаюся з депутатами, приймаю депутатів. Хоча депутати кажуть, що недостатньо цього, я шукаю вільний час для того, щоб ці зустрічі були триваліші і плідніші", - сказав перший віце-прем'єр.

Як повідомлялося, Верховна Рада 19 квітня не підтримала резолюцію недовіри Кабінету міністрів, результатом якої могла бути відставка уряду.

Зараз ви читаєте новину «Арбузов: Кличка не було на голосуванні за відставку Азарова, бо став політично зрілим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути