неділя, 21 квітня 2013 12:24

На суботнику з Арбузовим журналістам заклеювали камери

На суботнику з Арбузовим журналістам заклеювали камери
Фото: Наталія Тарасівська / facebook.com

Під час суботника на території будинку-музею Т.Г.Шевченка в Києві, де Сергій Арбузов садив яблуні, журналістам скотчем заклеювали камери на телефонах

Під час загальнонаціонального суботника 20 квітня, в якому взяв участь перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов, журналістам заклеювали скотчем камери на мобільних телефонах. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook кореспондент ЛІГАБізнесІнформ Наталія Тарасівська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбузов з'їздив до Шевченка, Азаров у джинсах і кросівках закопав у землю кілька ялин і згадав, як був піонером

Журналістка зазначила, що колеги повідомили їй, що "на суботнику Арбузова камери на мобільних їм позаклеювали непрозорим скотчем".

"Я так розумію, пан Арбузов настільки скромна людина, що коли на суботнику трудиться, не хоче робити з цього піар. Тому камери на телефонах позаклеювали. Ось як це виглядало", - написала вона, виклавши фото мобільного з заліпленою камерою.

За інформацією прес-служби Кабміну, 20 квітня Арбузов разом з міністром фінансів Юрієм Колобовим і міністром культури Леонідом Новохатьком взяв участь у загальнонаціональному суботнику.

Міністри посадили кілька яблунь на території літературно-меморіального будинку-музею Тараса Шевченка в Києві. Наприкінці заходу Арбузов залишив у книзі почесних гостей музею пам'ятний запис: "Добре дерево впізнають по плодам його. Але не зможе дерево завдати насолоди людини смачними плодами, не маючи міцних коренів ...".

Зараз ви читаєте новину «На суботнику з Арбузовим журналістам заклеювали камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути