субота, 19 листопада 2016 17:35

Януковича допитають 25 листопада

Януковича допитають 25 листопада
фото: Dialog.ua

У Генеральній прокуратурі України не виключають, що 25 листопада може відбутися допит в режимі відеоконференції колишнього президента Віктора Януковича.

Виступатиме в якості свідка у справі за обвинуваченням 5 колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" у вбивствах активістів Майдану, каже начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк в ефірі 112 каналу.

"Наскільки мені відомо, з РФ прийшло підтвердження, що ніби як все-таки повинен бути цей допит саме 25 листопада. Подивимося", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко прокоментував знищення справи Януковича

16 листопада Святошинський районний суд Києва отримав повідомлення від Ростовського обласного суду РФ про можливість проведення допиту в режимі відеоконференції Віктора Януковича.

Генеральна прокуратура склала президенту-втікачеві Віктору Януковичу повідомлення про підозру у справі про викрадення єпископа Української православної церкви Олександра Драбинка.

Зараз ви читаєте новину «Януковича допитають 25 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути