середа, 16 листопада 2016 15:40

Януковичу виписали чергову підозру

Януковичу виписали чергову підозру
Фото: zn.ua

Генеральна прокуратура склала президенту-втікачеві Віктору Януковичу повідомлення про підозру у справі про викрадення єпископа Української православної церкви Олександра Драбинка.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

"Здійснюється досудове розслідування за фактом перевищення влади та службових повноважень колишніми високопосадовцями (Януковичем, Захарченком, Новинським та Коряком), а також іншими працівниками правоохоронних органів міста Києва, при незаконному позбавленні волі особистого помічника нині покійного предстоятеля Української православної церкви Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана), а саме архієпископа Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра (Драбинка)", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський суд дозволив допитати Януковича

Слідство має достатньо доказів причетності Януковича до викрадення Драбинка.

"16 листопада 2016 року у провадженні складене повідомлення про підозру останньому та вживаються заходи щодо її належного вручення", - додають у ГПУ.

Колишньому президентові Віктору Януковичу повідомили про підозри у 8 епізодах. Генпрокурор Юрій Луценко планує до кінця року направити справи до суду.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу виписали чергову підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути