понеділок, 05 вересня 2016 11:53

"Антикорупціонерка" із ГПУ приховала бізнес із Януковичем

"Антикорупціонерка" із ГПУ приховала бізнес із Януковичем
Фото: nashigroshi.org

Заступник керівника відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції ГПУ Юлія Куликова не задекларувала бізнес чоловіка, який пов'язаний із сином Януковича.

Про це пишуть "Наші гроші".

Йдеться про частину чоловіка Куликової у ТОВ "Білдінг Інвестментс Груп". Фірма заснована у грудні 2010 року Володимиром Куликовим (0,01%) та ПАТ "Кепітел Білдінг Корпорейшн" (99,99%). Остання через фірму-посередника належить Олександру Януковичу.

Окрім того, чиновниця "забула" вказати у декларації частку чоловіка у хлібобулочній фірмі ВКФ "Дебют". Її власники - чоловік та батько Куликової. Статутний капітал - 150 тис. грн.

За інформацією видання, раніше Куликов працював заступником директора компанії, власником якої є один із топ-менеджерів Януковича-молодшого Едуард Слинько. Із ним 1997 року він заснував ТОВ "Автолайн", що спеціалізується на оптовій торгівлі автотранспортними деталями. З 2011 року контролює фірму одноосібно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Льовочкін добудовує своє "гніздо" у Конча-Заспі - нардеп показав відео

Як відомо, Юлію Куликову призначили заступником начальника відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції ГПУ у вересні 2015 року. Раніше очолювала управління захисту прав і свобод громадян та інтересів прокуратури Донецької області. Керувала управлінням юстиції Донецької області. В органах прокуратури з 1998 року.

Зараз ви читаєте новину «"Антикорупціонерка" із ГПУ приховала бізнес із Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути