середа, 18 липня 2012 13:50

Якщо розширять повноваження Конституції Криму, банда буде грабувати його ще швидше - "бютівець"

Якщо розширять повноваження Конституції Криму, банда буде грабувати його ще швидше - "бютівець"
Андрій Сенченко каже, що з новою Конституцією все одно грабуватимуть, тільки ще більше. Фото: mair.in.ua

Розширення повноважень кримської Конституції приведе тільки до того, що автономію розграбують швидше.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Сенченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк планує ліквідувати Конституційний Суд і передати його повноваження Верховному

"Фактично є Кримська автономія, тому з точки зору державного устрою нічого не зміниться. На мій погляд, проблема полягає в іншому: у Криму сьогодні достатньо повноважень економічних, але ці повноваження або не використовуються, тому, що вони зневажаються київськими можновладцями, виключно в своїх корисливих інтересах, або використовуються знову таки в інтересах так званої кримської еліти з Партії регіонів, господарі яких у Києві. Інтереси кримчан для них нічого не значать, - 2, 5 мільйонів жителів країни", - зазначив депутат.

Крім того, політик упевнений, що це "розв'яже руки банді".

"Від того, що будуть розширені повноваження, відбудеться тільки одне - будуть тільки швидше грабувати. Фактично розв'яжуться руки у тієї банди, яка буде грабувати Крим ще швидше. Тому, сьогодні з точки зору кримчанина, громадянина України, який живе в Криму, можу сказати, як людина, яка знає зміст цієї Конституції, там достатні повноваження, щоб нормальна влада розвивала регіон в інтересах кримчан. Питання тільки в тому, що немає нормальної відповідальної влади, а в тієї, що є - немає таких пріоритетів, як розвиток Криму в інтересах країни. Тому, це необхідно не тільки Могильову, а його господарям, щоб ще швидше грабувати Крим, ось і все", - акцентував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміна повноважень Конституції Криму - це поступка Путіну - депутат

Про те, що керівництво Кримської автономії планує вносити пропозиції щодо зміни Конституції на розгляд Конституційної асамблеї, нардеп каже:

"Конституційна асамблея, яку вони зліпили, до цього відношення не має. Тому, що Конституція Криму - це звичайний закон України, такий же, як і інші закони. Вона не стоїть на одній полиці з Конституцією України. Тому, тут просто гра слів - там конституційна, тут конституційна. Крім того, ця Конституційна асамблея - це взагалі оперетковий орган Януковича, який не має жодних повноважень і якому ніхто не делегував права розробляти українську Конституцію. Це орган, який не має взагалі ніякого статусу. А хто там що намолов - я не знаю, яка каша у них в голові".

Нагадаємо, що Анатолій Могильов збирається прирівняти Конституцію АР Крим до Основного закону і наділити кримську Раду законодавчим правом.

Зараз ви читаєте новину «Якщо розширять повноваження Конституції Криму, банда буде грабувати його ще швидше - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути