четвер, 09 червня 2011 16:25

Прапор комуністам в руки - Колесніченко

Прапор комуністам в руки - Колесніченко

Заява кримського республіканського комітету Компартії про свій протест з приводу навчань "Сі Бриз-2011" в Україні свідчить про те, що у комуністів розпочались виборчі перегони.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Як я розумію, у комуністів розпочались виборчі перегони. Прапор їм в руки. Вони мають працювати так, як їм заманеться, щоб отримати свою електоральну підтримку", - зазначив "регіонал".

Колесніченко нагадав, що "Сі Бриз" не відбувається на землі, усі навчання проходять на воді.

"Тому, напевно, комуністи це і мали на увазі - вони будуть протестувати на землі і не будуть пускати на землю України тих, хто і не збирається туди виходити. Тому що усі ці навчання будуть відбуватись в морі", - резюмував політик.

Слід зазначити, що комуністи Криму пообіцяли, що не залишаться осторонь від "Сі Бриз-2011", який стартував 6 червня 2011 року в Одесі, і не допустять проведення навчань на кримській землі. Вони пригрозили, що будуть робити протестні акції, як це було в 2007 і 2008 роках.

Раніше, 22 квітня, президент України Віктор Янукович підписав указ про допуск іноземних військових в Україну для навчань і направив на розгляд парламенту відповідний законопроект.

Верховна Рада схвалила допуск підрозділів збройних сил іноземних держав на територію України для участі у багатонаціональних військових навчаннях в 2011 році. За цей законопроект проголосували 269 депутатів. 

Зараз ви читаєте новину «Прапор комуністам в руки - Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути