середа, 08 червня 2011 10:43

Колесніченко запропонував позбутись опозиційних "дурнів" у ВР

Колесніченко запропонував позбутись опозиційних "дурнів" у ВР

Народні депутати, які радикально виступають проти прийняття закону про мови, є "дурнями", яких українська держава має позбутись.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"У нас же у Верховній Раді є дурні, які можуть і яйця, і димові шашки кидати", - сказав "регіонал".

За його словами, "кілька дурнів з депутатськими мандатами заявили, що, коли у ВР будуть приймати закон про мови, вони підірвуть Верховну Раду".

"Якщо є такі дурні серед народних депутатів, тоді у мене виникає питання до лікарів. Можливо, треба буде деяких депутатів перевіряти у психіатрів до того, як їм давати парламентські мандати", - вважає Колесніченко.

"Або у нас депутати є представниками народу, які вболівають за права людини, за державотворення, або ті, в яких хуторянські ідеї є найголовнішими. Останні не хочуть чути, співпрацювати. Вони прагнуть лише зневажати тих, чиї ідеї їм не до вподоби. Це не європейські депутати, це не ті люди, які мають бути при владі у ХХІ сторіччі. Це люди з минулого, яких держава має позбуватись", - зазначив член Партії регіонів.

Водночас, на запитання про те, яким чином пропонує він позбутись опонентів, Колесніченко відповів: "Через підвищення рівня толерантності, пониження рівня екстремістської загрози та небезпеки. Це саме те, про що казав кілька днів тому президент на Раді регіонів. Ми повинні чути один одного, співпрацювати і дослухатись".

Нагадаємо, авторами законопроекту "Про мови в Україні" є три народні депутати - Олександр Єфремов (ПР), Петро Симоненко (КПУ) і Сергій Гриневецький (Блок Литвина).

У своєму документі вони пропонують гарантувати громадянам право отримання в країні освіти українською і російською мовами, а в межах території розповсюдження регіональних мов - на відповідній регіональній мові. Законопроект гарантує вільний розвиток російської мови та визнає українсько-російську двомовність "важливим надбанням українського народу".

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко запропонував позбутись опозиційних "дурнів" у ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути