середа, 08 червня 2011 18:49

Яцуба зміцнить владу Януковича у Севастополі - Колесніченко

Яцуба зміцнить владу Януковича у Севастополі - Колесніченко

Призначення Володимира Яцуби на посаду керівника Севастопольської міськдержадміністрації (СМДА) - це серйозний крок президента на посилення влади і зміцнення державних позицій у Севастополі.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

Зокрема, Колесніченко нагадав, що він закріплений за округом у Севастополі. Водночас, чутки про те, що попередника Яцуби - Валерія Саратова - звільнили начебто через падіння рейтингу "регіоналів" у Севастополі, "регіонал" спростував.

"Не будуть через рейтинг звільняти людину з господарської роботи. Ця посада (голови СМДА - ред.) не є політичною, вона господарська. Тим більше, що ще десь у березні Саратов казав, що він повністю використав свій потенціал на цьому місці і хоче залишити його", - зауважив нардеп.

Колесніченко також наголосив, що не займається вимірюванням рейтингу "регіоналів" у Криму та в Севастополі, але йому до вподоби співпраця з місцевим населенням.

Разом з тим, говорячи про призначення Яцуби, "регіонал" зауважив, що це сильний крок.

"Яцуба - міцний і сильний господарник. Я у цьому впевнений, оскільки неодноразово у цьому переконався. Це дуже серйозний крок президента на посилення влади і зміцнення державних позицій у Севастополі", - резюмував парламентарій. 

Нагадаємо, минулого тижня президент Віктор Янукович звільнив з посади голови Севастопольської міськдержадміністрації Валерія Саратова. На його місце був призначений екс-міністр регіонального розвитку Володимир Яцуба.

За словами першого віце-прем'єра Андрія Клюєва, звільнений з посади голови севастопольської держадміністрації Валерій Саратов йде на підвищення в Київ. 

Зараз ви читаєте новину «Яцуба зміцнить владу Януковича у Севастополі - Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути