середа, 08 червня 2011 11:10

Екс-начальник Севастополя пішов на підвищення

Екс-начальник Севастополя пішов на підвищення

Звільнений з посади голови севастопольської держадміністрації Валерій Саратов йде на підвищення в Київ.

Про це в інтерв'ю заявив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв.

За словами віце-прем'єра, Саратов добре себе зарекомендував на посаді керівника Севастопольської міськдержадміністрації.

"Валерій Володимирович буде у нас працювати на іншій посаді, збирається йти на підвищення. Я розумію ваш душевний стан, тому що у вас забрали керівника. Волею долі і за рішенням керівництва Валерій Володимирович повинен виконувати більш серйозні, складні і потрібні завдання у нас в Києві. Він добре зарекомендував себе на цій посаді, тому було прийнято рішення забрати його", - сказав Клюєв, звертаючись до севастопольських чиновників

Зі свого боку, Валерій Саратов пообіцяв допомогти новому голові СМДА.

"Вважаю, що робота, виконана нами за 14 місяців, була ефективною. Багато чого було зроблено для того, щоб налагодити системну роботу на майбутнє. Я з глибокою повагою ставлюся до Володимира Яцуби. Все, що я знаю, буде йому передано. Я зроблю все, щоб допомогти новому керівнику, тому що найголовніше - це місто Севастополь і держава Україна. Тому я вдячний президентові України за те, що він зробив такий серйозний вибір", - сказав Саратов, звертаючись до колишніх підлеглих.

Нагадаємо, що минулого тижня президент Віктор Янукович звільнив з посади голови Севастопольської міськдержадміністрації Валерія Саратова. На його місце був призначений екс-міністр регіонального розвитку Володимир Яцуба. 

Зараз ви читаєте новину «Екс-начальник Севастополя пішов на підвищення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути