понеділок, 11 березня 2013 11:36

У столиці вщент згорів кіоск узбецької національної кухні

Близько 07:00 ранку, в Святошинському районі Києва згорів кіоск узбецької кухні. Торгова ятка спалахнула, коли двоє працівників увімкнули електропіч для приготування їжі. Вогонь почався з-під печі та перекинувся на пластикову оббивку та речі, що були всередині. МАФ знаходився за адресою проспект Перемоги, 87, біля зупинки громадського транспорту.

Працівники викликали пожежників, які за півгодини загасили пожежу та не дали перекинутись на інші точки торгівлі.

Автор: Фото Андрія Жигайла
 

Близько 9:00 навколо кіоску прибирають двоє робітників Святошинського шляхо-експлуатаційного господарства, збирають лопатами залишки оббивки та сміття. Кіоск згорів вщент, від нього залишились закопчені металеві перегородки та глиняна електропіч.

"Попередньо, пожежа почалася від печі. В цей час тут знаходились двоє кухарів. Зараз вони десь пропали поки чекаємо на власників, вони обіцяють приїхати пізніше. Пожежників викликали продавці сусідніх кіосків, вони ж і першими почали гасити вогонь. Чи мав кіоск документи на приготування їжі, і чи був правильно підключений до електромережі вияснить слідство", - розповів один з міліціонерів.

Автор: Фото Андрія Жигайла
 

В ДСНС коментувати подію відмовились.

4 березня згорів торговий павільйон на вулиці Декабристів, що у Дарницькому районі столиці. Згоріло 35 кв. м пластикової обшивки павільйону та меблі.

Зараз ви читаєте новину «У столиці вщент згорів кіоск узбецької національної кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути