вівторок, 05 березня 2013 11:00

На Чернігівщині молодик спалив дідуся та розбив голову його дружині

На Чернігівщині молодик спалив дідуся та розбив голову його дружині
Фото: ru.tsn.ua

До чергової частини Козелецького райвідділу внутрішніх справ від диспетчера пожежної частини надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.Олексіївщина Козелецького району. В повідомленні також зазначалося, що на місці пожежі виявлено труп власника помешкання 1928 р.н. з тілесними ушкодженнями та його дружину із закривавленою головою.

На місце пригоди одразу ж виїхали керівництво райвідділу та УМВС області, а також слідчо-оперативні групи району та УМВС України в Чернігівській області. Потерпілу бабусю на той момент вже відправили швидкою медичною допомогою до хірургічного відділення Козелецької районної лікарні.

Від потерпілої бабусі було отримано інформацію про те, що зловмисник, аби проникнути в будинок, назвався представником однієї з комунальних служб. Чіткі сліди з тильної сторони будинку, з дверей "чорного ходу" безпомилково вказували напрямок втечі зловмисника. Пройшовши близько 4 кілометрів через поле та недіючу ферму, правоохоронці зупинилися на узбіччі дороги. Тут сліди зникали і починався слід автомобіля - злочинець далі поїхав на машині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі іноземець пограбував та порізав 22-річну дівчину

Силами дільничних інспекторів в селі одразу ж розпочали подвірний обхід помешкань селян з надією на те, що хтось щось бачив, адже злочин був скоєний серед білого дня - з 13-ї до 14-ї години. Сусід потерпілих, який в той час вивозив з двору сніг, згадав, що приблизно в цей час він бачив невідомого, який певний час тупцював на вулиці за кількасот метрів від двору пенсіонерів, а потім кудись зник. Також дільничний, який в той день згідно графіка проводив у селі прийом громадян, коли добирався до Олексіївщини, звернув увагу на автомобіль, що звернув на польову дорогу поза селом. Поведінка водія здалася дільничному підозрілою, і він записав номер. Саме ця пильність і допомогла правоохоронцям у подальших розшукових діях.

За номером машини оперативники встановили її власника. Зловмисником виявився житель Козельця 1986 р.н., який на той момент значився працівником однієї з київських фірм.

Затримали підозрюваного у Козельці. Після недовгих дебатів зі слідчим зловмисник зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення. Він розповів, що останнім часом втратив багато грошей, і щоб компенсувати свої втрати, вирішив вдатися до розбійних нападів на помешкання літніх людей.

Зараз проти нього відкрите кримінальне провадження одразу за трьома статтями Кримінального кодексу - п.5 ч.2 ст.115 (навмисне вбивство) ч.3 ст.15 п.6 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) та ст.187 (розбійний напад). Наразі проводиться перевірка затриманого на його причетність до інших аналогічних злочинів не лише в Чернігівській, а й в сусідніх областях, повідомив СЗГ УМВС в Чернігівській області.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині молодик спалив дідуся та розбив голову його дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути