четвер, 03 січня 2013 13:06

На Рівненщині юнак побив і пограбував двох бабусь, щоб відпочити у Карпатах

На Рівненщині юнак побив і пограбував двох бабусь, щоб відпочити у Карпатах
Фото: torange.ru

Побив серед ночі престарілих односельчанок безробітний мешканець села Оженин Острозького району Рівненщини. 21-річний Ярослав вирішив пограбувати двох самотніх сестер, щоб за ці гроші поїхати на новорічний відпочинок у Карпати.

Хлопчина обрав будинок 83-річної Марії та 82-річної Віри, бо жінки уже багато років мешкають самі і допомоги їм чекати немає звідки. Грабіжник сподівався, що знайде у двох пенсіонерок якісь заощадження.

"Сестри уже мирно спали, коли молодик вночі вломився в їхню оселю. Проникнути в будинок йому було зовсім не складно. Вхідні двері зачинялися на гачок, який злетів при першому ж поштовху. Навіть якби бабці й почули підозрілий звук, навряд чи змогли би швидко встати з ліжка і втекти", - розповідає Вікторія Антонова з Острозького міськвідділу міліції.

Ярослав знайшов обох бабусь у спальні – пенсіонерки жили в одній кімнаті, бо її легше натопити. Щоб жінки швидше прокинулися і розказали, де тримають гроші, грабіжник надавав їм стусанів. Перелякані сестри повели його до сховку і самі віддали 950 гривень. Забравши заощадження хлопець втік.

Бабці навіть не могли докладно описати свого кривдника – він засліпив їм очі ліхтариком, щоб вони не бачили його обличчя. Але гостя все-таки вирахували. В міліції кажуть, що Ярослав уже був двічі засуджений за грабежі.

Хлопчина пояснює, що напав на бабусь через фінансові труднощі. Хотів погуляти в Карпатах, але не було за що. От і вирішив поживитися за рахунок бабусь. До речі, жінки згодом впізнали у ньому свого далекого родича.

Нині Ярослава тримають під вартою. За пограбування сестер йому загрожує позбавлення волі на строк від 4-х до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині юнак побив і пограбував двох бабусь, щоб відпочити у Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути