середа, 20 березня 2013 17:27

На Кіровоградщині під час пожежі загинула жінка-інвалід

На Кіровоградщині під час пожежі загинула жінка-інвалід
Жінка не могла вийти з палаючої будівлі, бо прикута до ліжка. Фото: надане прес-службою Управління ДСНС в Кіровоградській області.

20 березня близько 4.30 до пожежно-рятувальної частини №20 міста Долинська на Кіровоградщині зателефонувала жінка. Сказала, що в сусідів горить прибудована до житлового будинку будівля і в середині знаходиться інвалід І групи 52-річна жінка, повідомив Микола Леськів з прес-служби управління державної служби надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Рівного біля багатоповерхівки горів гараж з газовими балонами

"Ця жінка-інвалід живе з батьками, але вони мешкають у будинку. В той момент спали. А сусідка вийшла на вулицю й побачила пожежу. Коли приїхала наша служба, будівля палала. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили обгоріле тіло доньки господарів. Вона загинула лежачи в ліжку, бо не могла ходити. Зверху була штукатурка, яка впала із пошкодженої вогнем стіни. Вже з'ясовано, що кімната обігрівалася масляним обігрівачем, від якого і виникло загорання. Причиною є коротке електричне замикання", - сказав Леськів.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині під час пожежі загинула жінка-інвалід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути