Ексклюзиви
вівторок, 12 березня 2013 17:24

У центрі Рівного біля багатоповерхівки горів гараж з газовими балонами

У понеділок, 11 березня, на проспекті Миру в Рівному менше ніж за 10 м. від багатоповерхового житлового будинку горів гараж з кисневим і газовим балонами всередині. Пожежники встигли загасити полум'я й на руках винесли балони з гаража.

"Повідомлення про пожежу надійшло нам о 14.25. На місце події швидко виїхали дві пожежні автоцистерни та оперативно-координаційний центр управління держслужби з надзвичайних ситуацій. За лічені хвилини рятувальники взялися гасити пожежу. Всередині металевого гаража розміром 6 на 3 м. горіли столярні вироби та дерев'яні конструкції даху", - розповідає Микола Прокопчук, начальник відділу роботи із ЗМІ головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Господар гаража повідомив рятувальникам, що в середині будівлі знаходяться два балони. Один з них з киснем, а інший з газом.

"Діяти необхідно було надзвичайно оперативно, адже в разі вибуху балонів могли постраждати мешканці розташованого поруч менше ніж за 10 метрів багатоповерхового житлового будинку. Ризикуючи життям, рятувальники за допомогою водяних стволів збили полум'я та обережно на руках перенесли балони у безпечне місце. Завдяки злагодженим та професійним діям бійців вдалося швидко ліквідувати пожежу, не допустити розповсюдження полум'я на сусідній гараж та уникнути вибуху", - додають в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Рівного біля багатоповерхівки горів гараж з газовими балонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути