четвер, 14 березня 2013 15:36

У Рівному вночі вигорів столярний цех

У Рівному вночі вигорів столярний цех
Дах будівлі та середина приміщення були повністю охоплені вогнем

У середу, 13 березня, на вулиці Біла в Рівному повністю згорів столярний цех. Рятувальники понад годину намагалися гасили пожежу.

"Повідомлення про пожежу надійшло о 2 ночі. На місце події оперативно виїхали три пожежні автоцистерни. Практично рятувальники були там уже через кілька хвилин. У телефонному дзвінку на номер "102" нам повідомили, що горить житловий будинок. Потім з'ясувалося, що в цьому приміщенні ніхто з людей не живе, а його пристосували під столярку", - розповідає Микола Прокопчук, начальник відділу роботи із ЗМІ головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Дах будівлі та середина приміщення були повністю охоплені вогнем. Рятувальники гасили пожежу понад годину, але столярка згоріла вщент.

"Повідомлення про пожежу поступило занадто пізно. Щоб не допустити розповсюдження вогню на розташовані поруч житлові будинки на ліквідацію пожежі було подано три водяних стволи", - пояснюють рятувальники.

Столярний цех вигорів повністю. Відомо, що вогонь знищив також столярні вироби та декілька деревообробних верстатів. Фахівці встановлюють причини пожежі.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному вночі вигорів столярний цех». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути