понеділок, 26 вересня 2016 22:57

Топ-8 запитань до весільного флориста

Топ-8 запитань до весільного флориста

Найголовніше для весільного флориста – не тільки напрацьоване почуття смаку, але і перфекціонізм. Навіть в букетах, виконаних в стилі недбалого шику, потрібні завищені вимоги до себе і до оточуючих. Тільки так можна зробити найкрасивіший букет для нареченої.

Відповіді топового флориста Нью-Йорка Алекса Айстера на найпопулярніші питання, які задають дизайнерам квітів, пропонує "Ліза".

Яким чином потрібно прикрашати весільний стіл?
Вам буде достатньо однієї композиції, головне, щоб вона була виконана в загальному стилі заходу. Якщо ви не боїтеся здатися сміливою, використовуйте додатковий декор: мох, дерево. Свічки теж ніколи не будуть зайвими.

Які флористичні тенденції зараз переважають?
Великої популярністі набирають орхідеї. Сміливі кольору, як і раніше роблять наречену трендовою, якщо вона використовує їх у своєму букеті. Придивіться до фіолетових троянд – це щось особливе у флористичних трендах.

До яких кольорів, які можна знайти і влітку, і взимку, варто придивитися нареченим?
Окрему увагу варто звернути на Орхідею Цимбідіум – її зручно використовувати як в букетах, так і в декорі весілля. Також придивіться до Амариллісу.

Як продовжити квітам життя?
Вам знадобиться очистити стебла, підрізати їх на 5 см знизу і освіжати квіти холодною водою (міняти її кожні два дні). Бактерії, які знаходяться у воді, вбивають ваші квіти.

Які бутоньєрки для нареченого зараз в моді?
Робіть ставку на орхідеї. Також в декорі бутоньєрки активно використовують різні ягоди та зелені рослини.

Що слід враховувати нареченій при виборі весільного букета?
В першу чергу, наречена повинна задуматися про колір, форму і розмір букета. Якщо весілля відбувається на пляжі, навряд чи вона буде нести в руках великий розкішний букет троянд. Силует сукні повинен гармоніювати з букетом: якщо ви вибираєте сукню фасону русалка, то ваш букет повинен складатися з таких самих витончених за формою квітів (наприклад, це можуть бути кали).

Які питання треба задавати весільному флористу?
Все просто: дізнайтеся, де він навчався, який у нього досвід, як довго він працює у весільному бізнесі. Обов'язково вивчіть зразок договору з флористом. Зверніть увагу на виноски і текст, написаний дрібним шрифтом. Переконайтеся, що в разі катастрофи флорист буде нести за це відповідальність. Дізнайтесь, чи були у флориста екстремальні ситуації? Якщо так, то, як він їх вирішував? Не варто економити, але і платити шалені гроші теж не обов'язково.

Як вибрати стиль, колір, сорт квітів для весілля?
Весілля – це не просто церемонія обміну обручками. Це ціла концепція, ідеологія, яка втілюється в день одруження і проходить лейтмотивом через усе ваше спільне життя. Після теми весілля відразу визначтеся з вибором кольорів. Не залишайте це на останній момент. Пам'ятайте, що флористи діляться на тих, хто розбирається в традиційному оформленні весілля, і на тих, хто розбирається в модерновому. Вам треба вибрати: данина традиціям чи сучасність? Коли визначитеся з флористом, постарайтеся не нервувати. Ви знайшли експерта у вузькій області. Нехай він робить свою роботу. Дайте собі можливість розслабитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 найкрасивіших традиційних весільних вбрань світу

Нагадаємо 10 дивовижних весільних традицій світу.

Зараз ви читаєте новину «Топ-8 запитань до весільного флориста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути